servis računara

Brza dijagnostika, popravka i održavanje!

Popravka ...

Nepažnjom možemo da "izazovemo" razne kompjuterske viruse i malware u sistem. Pojedini delovi računara (uglavnom svi) jednostavno imaju svoj životni vek. Neredovnim čišćenjem unutrašnjosti kućišta može da dođe do kvara na hardveru. Uzroci su mnogobrojni. Nismo svesni ovih uzroka sve dok svoj kompjuter ne odnesemo na popravku. Kad je već došlo do problema, bar znajte kome treba da se obratite. Kod nas, dobićete decidan i jasan odgovor šta nije uredu, šta treba da se uradi/popravi/zameni, savet kako da se problem ubuduće izbegne i sve to nećete platiti kao da kupujete potpuno nov kompjuter. Od nas odlazite sa osmehom.

ODržavanje ...

Pravnim licima i svima koji imaju potrebu za tim, nudimo ugovorno održavanje računara i računarskih mreža. Mesečno održavanje Vaših računara Vam pruža sigurnost da su prvenstveno Vaši podaci uvek sigurni, a samim tim i Vaša računarska oprema, kao najbitniji alat za rad u većini delatnosti danas.

Našim komitentima za servis fiskalnih uređaja, nudimo dodatni popust za održavanje računara u iznosu od 50% redovne mesečne ugovorene cene.

servis racunara i laptopova